Tuesday, February 17, 2009

1 hétvége 4 esemény - 3.rész

3. event - Szombat este - Házibuli a német turistalányoknál

Repcsisóról hazaérve egyből a Friday's-ba mentünk steakezni, mert közben rájöttünk, hogy a Jack Daniel's Steaken kívül elég széles még a választék marhahúsos ételekből. Vacsora közben jön az infó, este buli a német turistalányoknál. Betoljuk a kaját > megisszuk a söröket > go haza > zuhany > kilenckor találkozó a kapunál.

A berendelt taxi szokás szerint megint elkeveredett, mi ennek ellenére türelmesen vártunk a főbejáratnál. Megékezik a hétüléses szállítmányozó jármű, várunk egy kicsit a beszállással úgyis 8 emberre kértünk fuvart. Igen, mi voltunk a hülyék, mert azt a kis dolgot felejtettük el közölni, hogy 8 európai embert kell elvinni A-ból B-be! 8 helyi lakos kényelmesen elfért volna, nekünk viszont elég nagy kihívást jelentett az utolsó ajtó magunkra rántása.


Nightlife, de semmit sem látni!

Erre legközelebb oda kell figyelni, a helyi felvonókban is kíírják, hogy 10 személy max 600kg a határ! Nem megy a matek...

Végülis sofőrrel együtt kilencen préseltük be magunkat a járműbe és elindultunk. Rádióból üvöltöttek a helyi slágerek. Hátul hárman, középen négyen szoronganak, elöl Máté terpeszkedik a sofőr melletti ülésen és alig két perccel indulás után már bonja is a jéghideg Kingfisher Premium sört. Ha darabszámra kellene tippelnem, akkor 20 körül volt a bontatlan sörösdobozok száma az autóban. Nem volt sok, de már előtte betoltunk párat a Friday's-ban, szóval úgy tippeltük ez bőven elég lesz a fiúbrigádnak az este hátralévő részére. Középen ültem negyedmagammal a két szék közé préselve, egy résnyi helyet felfedezve pont be tudtam nyúlni a táskába és előréntani egy sört magamnak is. Próbáltam úgy kibontani, hogy a doboz tartalmának fele ne Ádám hátán follyon végig - tönkretéve ezzel a kirány "Indítsuk be Óbudát!" feliratú pólóját -, ami elég nehéz manővernek bizonyult.

Taxisunk a szokásos indiai közlekedési morál mintapéldája, mestere a duda és reflektor használatának. Előzködik, tolakodik, félreránja a kormányt, rá kellett szólnunk, hogy kicsit óvatosabban vezessen, mert kilötyög az amúgyis kevés sörünk.


Srácok piát vesznek.

Kétszer tévedtünk el odafele, ezértis kellett megállnunk alkoholt vásárolni, mert illetlenség lett volna üres kézzel beállítani a buliba, sörök már útközben elfogytak. :(

Buli korrekt volt, részletezni nem szeretném... =D


Egyik csaj azt mondja, van a kerben banánfa... mondom perszehogy van, sokat ittál. És tényleg volt!

No comments:

Post a Comment