Monday, February 16, 2009

1 hétvége 4 esemény - 1.rész

Bátran elmondhatom, hogy az elmúlt hétvége volt számunkra a legmozgalmasabb, amit Indiában tölthettünk. Mindez péntek este kezdődött (természetesen a szokásos Friday's-es steak elfogyasztása után).

1. event - Péntek este - Party az Opus nevű bárban

Szombati programunk már előre le volt fixálva, ezért nem is terveztünk túl sokat péntek estére. Egyik barátommal chateltem éppen, amikor áttelefonáltak az Arcok™, hogy öltözzek és siessek át hozzájuk, mert megyünk buliba. OK > megyek, addig sem ülönk otthon.

Fél óra - de lehet 45 perc - volt amire megérkeztünk a helyszínre. Első ránézésre semmi sem utalt arra, hogy itt buli van, az utcán síri csend honolt. Egy kis pálmafával teli udvarba betévedve pillantottuk meg a hely logóját, Opus szerepelt a cégéren.

Beugró 500Rs (2500Ft), a teljes összeget leihattuk 2 nagyméretű Kingfisher sör formájában. A beugró helyi viszonylatban drágának számított, az elő zene azonban mindenért kárpótolt!

A belső tér közepső, kaviccsal leszórt részén miniasztalok sorakoztak, melyekhez a földre terített bőrülőkék és babzsákok adták a kényelmes ülő pozíciót.

A zene rendkívül érdekes és egyedi volt, ilyet még nem hallottam előtte. A show végén meg lehetett venni a banda lemezét, melyet az énekeslány egyből névreszólóan dedikált.

No comments:

Post a Comment